Vittrup Brænde & Maskinservice er et firma, der har fokus på især brænde, træpiller og briketter. Alle vores produkter er i høj kvalitet og sælges til gode priser.

Vittrup Brænde & Maskinservice blev grundlagt i 2007 af Karsten Jørgensen. Vi holder til i Vittrup, og indenfor de seneste år er vi fx blevet leverandør af brænde til et par dagligvareforretninger i nabolaget, og vi har udvidet med at have en tag-selv-stander. I tag-selv-standeren finder du brænde i ask, eg og bøg, træpiller samt briketter, og den er selvfølgelig altid åben. På den måde kan du nemt fyre op, uanset om du har en brændeovn, pejs eller et pillefyr. Har du brug for et større parti, så kontakt os med henblik på levering.

Kendetegnet ved vores brænde og træpiller er, at vi ikke går på kompromis med den høje kvalitet. Det på trods for, at vi sælger billigt brænde, billige briketter og billige træpiller. Den gode og konkurrencedygtige pris skyldes, at vi køber hjem i store partier og selv saver og kløver brændet (se en video af vores brændekløver under menupunktet Video).

Er du i tvivl om, hvad der er den bedste type for dig at fyre op med, så kontakt os gerne. Vi står altid klar til at give dig en grundig vejledning.

Vi sælger brænde, træpiller og briketter til hele nabolaget. Vores kunder kommer også fra Hjørring, Brønderslev, Vrå, Lønstrup, Løkken og mindre byer som Nørre Rubjerg, Hundelev, Børglumkolster, Sejlstrup, Poulstrup osv.